Fetissi aiheinen foorumi. Myydään/ostetaan ilmoituksia luotettavilta kaupankävijöiltä. Käytetyt pikkarit, sukat, kengät ja paljon muuta.


Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Myydään k-18 / Myydään kuvia ja videoita
« Last post by Sonsku on October 14, 2021, 11:41:09 pm »
Heipä hei, olen 23 vuotias nuori nainen. Minulta saa ostettua kuvia ja erilaisia masturbointi videoita;) ota ihmeessä yhteyttä soikkuli1@outlook.com [ Guests cannot view attachments ]
2
Myydään k-18 / Re: Alusvaatteita & tuhmia videoita Pepiltä <3
« Last post by Poksypeppi on October 14, 2021, 03:15:03 pm »
https://kaytetyt-alushousut7.cms.webnode.fi/

Uusi sivusto alushousujen myyntiin ja ostamiseen. Käy ihmeessä tsekkaa! ;)

Alushousujen myynti ja osto ei ole tehty aina helpoksi. Osa sivustoista vaatii kuukausimaksuja, liittymismaksuja tai rojalteja. Ostajan puolestaan on vaikea tunnistaa huijaus aidosta.

Käytetyt asushousut sivusto on luotu juurikin näistä syistä. Tavoitteena on varmistaa myymisen ja ostamisen helppous ja molempien osapuolten turvallisuus. Ilman ylimääräisiä maksuja tai muita kustannuksia. Kotimaisia laatu tuotteita ;)
Moikka! Nimeni on Peppi. En tapaile ketään livenä, en tarjoa seksiviestittelyä tai puheluita, enkä valitettavasti harrasta camittelua skypessä.

Minä olen 25-vuotias siro suomalainen nainen, 154cm pitkä ja painan 50kg. Vaatekokoni on XS-S. Rintani ovat kokoa B ja jalkani ovat 38. Hiukseni ovat lyhyet ja vaaleat.

Minulta voit tilata toiveidesi mukaisia alusvaatteita ja videoita sekä kuvia, olen kuitenkin kiltti tyttö joten videoillani et kuule tuhmia puheita, en puhu ollenkaan niissä - mutta kaikissa videoissa on äänet. Pimppatikkarit onnistuu myös. Kasvoni eivät näy enkä niitä näytä. Videoita löytyykin valmiina jo paljon erilaisia: sooloa, anaalia, panoa, fetissivideoita - niistä lisätietoja löytyy blogger sivuiltani.

Nautin toiveiden toteuttamisesta, erilaiset fetissit kiehtovat ja kiinnostavat minua. Ulosteleikit eivät kuitenkaan ole minun mieleeni, joten minusta et kakkaprinsessaa saa.

Käyn töissäkin, olen ammatiltani hoitaja ja arkisin keskityn töihin - tämän takia kuvailen yleensä vain viikonloppuisin toivevideoita ja kuvia. Alusvaatetilauksien ohessa tilatut videot ja kuvat ovat poikkeus. Isommille tilauksille lasken pakettihinnan.

Alusvaatteet lähetän tavallisessa valkoisessa kirjeessä huolellisesti minigrip-pussiin suljettuna tai postin pakettiautomaattiin käyttäen kierrätysmateriaalia.

Maksut otan mobilepayn tai paypalin kautta. Käteistä minulle voi ohjata postin pakettiautomaattiin. Otan nyt myös vastaan sähköisiä lahjakortteja. Jos kiinnostuit niin laita minulle viestiä, toteutetaan sinunkin toiveesi<3

Kuvia minusta löydät täältä:
https://alastonsuomi.com/poksypeppi <3

https://www.instagram.com/poksypeppi <3

Alusvaatevalikoiman sekä hinnaston löydät täältä:
http://poksytpepilta.blogspot.com <3

Yhteydenotot:
poksypeppi@hotmail.com
Skype: poksypeppi
Kik: poksypeppi

Miksi sun on täytynyt lisätä tämä tekstisi monen eri ihmisen ilmoitukseen? Eikö oma ilmoitus riittäisi? Voisit poistaa nämä sotkusi ilmoituksestani kun eivät liity minuun <3

Sivujani päivitetty!

http://poksytpepilta.blogspot.com
3
Myydään k-18 / Oikeasti tahraiset pikkarit Nannalta
« Last post by NannaPikkari on October 10, 2021, 07:39:06 am »
Nannalta maanantai-aamuna tuoksuvat ja tahraiset pikkarit maanantaiksi postiin suoraan käytöstä ;) ovat 3 vrk jalassa ja kuvan pikkareista päälläni saat sähköpostiin.

https://stringbar.blogspot.com/?m=1
pikkaribaari@gmail.com

Hinta 28€ sisältää lähetyksen kirjeenä ja kuvan sähköpostiin. Jos mielesi tekee nähdä myös video Nannasta pikkarit jalassa (n.10sek) saat sen hintaan +10€
4
Myydään k-18 / Re: 19vuotias kiimainen narttu
« Last post by tteresa69 on October 06, 2021, 10:43:57 am »
Upataas kertaalleen. Hyvin on tullut viestiä mutta vielä yksi paikka on täytettävänä.
5
Myydään k-18 / Nuoren hoitsun huumaavat alushousut
« Last post by verassecret on October 05, 2021, 06:43:46 pm »
S-kokoinen 25v hoitsu myy alushousuja ja miksei muutakin käytettyjä asusteita;). Vuorokauden pidetyt alkaen 30€. Lisämausteet lisähintaan ja kuva kaupan päälle ;). Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi rohkeasti!
6
Myydään k-18 / Heppatytön pikkareita, sukkia ja muuta
« Last post by Mehumaija on October 04, 2021, 12:31:18 pm »
Myydään L kokoisen heppatytön alusvaatteita.
Alushousut 24h 30e
Alushousut 48h 40e
Sukat 15e
Rintaliivit 50e
Lisämaksusta toiveita voi esittää.

Takuuvarmat tuoksut!
Postitus kirjeenä sis. Hintaan.
7
Myydään k-18 / Videot, vaatteet ja roskat
« Last post by Kauniskaisa on October 02, 2021, 12:48:57 pm »
Hei 🌺
Olen 20-vuotias blondi jolla on fetissi itsensä kuvaamiseen. Kuvaan masturbointi videoita ja tupakointi videoita joita voit ostaa minulta 💞 Myyn pikkareitani, sukkahousujani, urheilupaitojani sekä roskiani.

Sähköposti: kauniskaisa@protonmail.com
Kik: kauniskaisa
8
Fetissit / Smoking fetish
« Last post by Kauniskaisa on October 02, 2021, 12:43:50 pm »
Nautitko katsoa kun kaunis nainen polttaa tupakkaa? Aloin kuvaamaan itseäni polttamassa, ja löysin tupakointi fetissin! Näytän mielelläni kuvaamiani videoita maksusta.
Sähköposti kauniskaisa@protonmail.com
Kik: kauniskaisa
9
Myydään k-18 / 19vuotias kiimainen narttu
« Last post by tteresa69 on October 01, 2021, 02:50:47 pm »
Otsikon mukaisesti 19vuotias kiimainen narttu haluaisi kovettaa sinut. Olen s-m kokoinen hyvät rinnat omaava nuori.  Lähetän toiveiden mukaisesti vartalokuvia rinnoista / alapäästä. Kokovartalokuvia en tunnistamisen vuoksi laita.  Kuvien lomassa kerron tarinaa siitä mitä tekisin sinulle jos kohtaisimme. Olen äärimmäisen halukas miellyttämään sinua, kunhan maksat hyvin pysymme molemmat tyytyväisinä. 😘 Yhteydenotot sähköpostitse: mikkonent69@gmail.com
10
Ostetaan k-18 / Kuvia, videoita, kysy mitä olet vailla?
« Last post by tteresa69 on October 01, 2021, 02:43:02 pm »
Täälä kirjottelee pahassa tilanteessa oleva 19vuotias neito ja uusi täälä. Valmiina kuvaamaan anonyymisti mitä haluatkaan. Tahdon tehdä päivästäsi mahtavan mutta vaadin hyvän maksun jotta myös minun tilanteeni pysyy vakaana. Olen s-m kokoinen. Rinnat 75C. Haluaisin muutaman vakiostajan nyt jo vaihtuneiden tilalle.

Kysy mitä tahdot, katsotaan pystynkö toteuttamaan sitä? EI LIVEJÄ!

 Sähköpostitse voi ottaa yhteyttä: mikkonent69@gmail.com  ;)
Pages: [1] 2 3 ... 10