Fetissi aiheinen foorumi. Myydään/ostetaan ilmoituksia luotettavilta kaupankävijöiltä. Käytetyt pikkarit, sukat, kengät ja paljon muuta.


Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Myydään k-18 / Rehevän rouvan herkkuja taas tarjolla ;)
« Last post by Kozatina on January 22, 2022, 01:20:30 pm »
Nyt kun muu elämä taas sallii, niin ajattelin palata erilaisten herkkujen tarjoamisen pariin ;) Olen 45-vuotias ja XXXL-kokoinen rouva, jonka salaisena harrastuksena on myydä käytettyjä asusteita ja tuhmia videoita. Jos siis aikuisen ja runsaan naisen herkut kiinnostaa, niin täältä löytyy ;) Käytettyjen pikkareiden ja sukkisten lisäksi on mahdollisuus ostaa esimerkiksi pillussa uitettuja tikkareita tai lakuja.

Aikaisemmin tykkäsin tehdä tuhmia kuvasarjoja ja niitä toki saa edelleen, mutta nykyisin kiehtoo enemmän videoiden kuvaaminen. Alla on lista valmiina olevista videoista. Otan mielelläni vastaan ideoita videoihin ja pyrin niitä toteuttamaan. Ideoita ja tilauksia voi lähettää sähköpostilla: zarka.kozatina@gmail.com Videot on hinnoiteltu ensisijaisesti niiden keston mukaan, mutta hintaan vaikuttaa myös kuvaamisen haasteet - joitakin videoita on helpompi saada kuvattua kuin joitakin toisia ja joskus saatan tarvita avustajaakin.

Tarjouksena tammikuun loppuun saakka kolme videota kympillä! Saat tilinumeron maksamista varten ja maksun näkyessä tililläni lähetän videot. Koska ihan oikeasti olen perheellinen ja työssäkäyvä rouva, niin ihan joka hetki en ole netin ääressä, joten viesteihin en välttämättä vastaa samalla sekunnilla, kun ne tulevat. Joskus viestit myös menevät roskapostiin ja kestää senkin vuoksi vastaaminen. Kaikkiin vastaan joka tapauksessa.

Tissit - Videon alussa päälläni on tiukka, napitettava pusero ja mustat rintaliivit, jotka riisun vähitellen. Puristelen, nipistelen ja muutenkin esittelen rintojani. Kesto 5 min, hinta 5 e.
Tissit suihkussa - Videon alussa päälläni on tiukka, napitettava pusero, jonka kastelen suihkulla ja napitan vähitellen auki. Puristelen rintojani suihkun alla. Kesto 5 min 45 sek, hinta 5 e.
Peppu mustissa pikkareissa - Videon alussa päälläni on musta hame ja mustat, melko peittävät alushousut. Riisun vähitellen vaatteet, esittelen peppuani ja läpsin sitä. Kesto 5 min 20 sek, hinta 5 e.
Peppu eläinpikkareissa - Muutoin hyvin samanlainen kuin edellinen video, mutta videon alussa päälläni on musta hame ja eläinkuvioiset, hieman läpikuultavat pikkuhousut. Kesto 5 min 20 sek, hinta 5 e.

Vilauttelu - alussa päälläni on mustat pikkarit, hame ja toppi. Nostelen hametta ja istun levittelemään, jotta näkyy hameeni alle. Riisun pikkarit, levittelen taas ja hieron pilluani. Kesto 5 min 20 sek, hinta 5 e.
Mekossa vilauttelu - päälläni on mekko, jonka alla olevia punaisia alushousuja vilauttelen ennenkuin riisun ne. Hyväilen pilluani ja lopuksi vielä pyllistelen. Kesto 4 min 20 sek, hinta 4 e.
Kiilakorot ja kahleet - esittelen kiilakorkoisia tennareita ja laitan nilkkoihi kahleet. Jalat kahleissa vilauttelen pilluani ensin sängyllä istuen, sitten pyllistelen sängyllä. Kesto 4 min 50 sek, hinta 5 e.
Tukevammat kahleet - kävelen kuvaan kiilakorkotennareissa ja tukevissa kahleissa, jotka jalassa pystyn ottamaan vain muutaman sentin askelia. Esittelen tennareita ja kahleita seisten ja sängyllä istuen. Videon toisessa osassa nousen vaivalloisesti kahleet jaloissa sängylle polvilleni ja mekon alta vilahtelee paljas pylly. Lopuksi nostan mekon helmaa ja pyllistelen ja peruutan sängyltä pois paljas pylly kohti kameraa. Kesto noin 4 min 30 sek, hinta 4,50 e.
Strippaus - Alussa päälläni on tiukka pusero ja polvimittainen hame. Availen puseron napit, riisun puseron ja hameen, otan rinnat esiin liiveistä ja riisun rintsikat kokonaan. Heiluttelen pyllyä kameran edessä, kun riisun alushousut. Päälle jää stay-upit ja korkkarit. Puristelen rintojani ja lopuksi vien kameran kuvaamaan pillua, jota vähän hieron. Kesto 6 min 45 sek, hinta 6,50 e.
Tissit lähikuvassa - alussa päälläni on hopeanhohtoinen toppi, jonka läpi hipellän nöpöttäviä nänneja ja puristelen tissejä. Työnnän käden topin sisään hipeltämään ja puristelemaan vuorotellen tissejä. Otan tissit esiin topin kaula-aukosta ja puristelen niitä, hipellän ja nipistelen nännejä. Kesto 5 min 45 sek, hinta 5,50 e.
Öljytyt tissit - alussa peittelen paljaita rintojani käsilläni, mutta kun innostun kourimaan itseäni, niin nännitkin pääsevät näkyviin. Öljyän tissejäni ja puristelen niitä. Kaadan lisää öljyä tisseille ja jatkan niiden kourimista ja kiihottuneet huokailuni kuuluvat videolla. Kesto 6 min 25 sek, hinta 6,50 e.
Tissejä ja kettinkiä - Videon alussa peittelen alastomia rintojani käsilläni, mutta kyllä ne näkyviin tulevat. Kaulapannastani lähtee kettinki, jota kierrän tiukalle tissieni ympärille. Kourin rintojani ja nipistelen nännejäni. Kesto noin 6 min, hinta 6 e.
Valkoinen toppi - Videon alussa päälläni on valkoinen toppi, jonka läpi nännit nöpöttää. Hyväilen tissejäni ensin topin päältä, sitten alta ja lopuksi vedän sen pois edestä ;) Kesto 7 min 30 sek, hinta 7,50 e.
Miss Märkä Toppi - Suihkuttelen rintojani valkoinen, ohut toppi päällä. Kastuessaan toppi on hyvinkin läpinäkyvä ja välillä otan tissit esiin märästä topista. Kesto noin 7 min, hinta 7 e.

Työkaluja pilluun - Työntelen pilluuni viittä erilaista työkalua pikkuisen ruuvimeisselin varresta vasaran varteen. Kesto 5 min 20 sek, hinta 5,50 e.
Masturbointi - Videon alussa työnnän pilluuni ensin yhden sormen, sitten toisen ja lopulta koitan saada sinne kaikki sormet. Hieron pilluani, kunnes laukean. Kesto 3 min 25 sek, hinta 3,50 e.
Työkaluja peppuun - Työntelen peppuuni kolmea erilaista työkalua pikkuisen ruuvimeisselin varresta käsikäyttöisen ruuvinvääntimen varteen. Kesto 3 min 15 sek, hinta 3,50 e.
Masturbointi työkalu pepussa - Työnnän käsikäyttöisen ruuvinvääntimen varren peppuuni ja hieron pilluani kunnes laukean. Kesto melkein 5 min, hinta 5 e.
Masturbointi peppulelujen kanssa - Videon alussa pepussani on anaalitappi, jonka tilalle työnnän käsitkäyttöisen ruuvinvääntimen varren. Sormetan itselleni orgasmin. Kesto 3 min 20 sek, hinta 3,50 e.

Vihanneksia pilluun - videon alussa työntelen suuhuni porkkanaa, kurkkua ja kesäkurpitsaa. Sitten samaa porkkanaa työnnellään pilluuni. Porkkana vaihdetaan kurkkuun ja sitten molempia työnnellään yhtä aikaa pilluuni. Seuraavaksi porkkana työnnetään peppuuni ja kurkkua työnnellään vauhdikkaasti pilluuni. Kurkun tilalle pilluuni työnnetään kesäkurpitsa ja porkkana pysyy pyllyssä. Kesäkurpitsalla naidaan rajusti pilluani ja välillä sitä hierotaan sormin. Kesto 7 min 30 sek, hinta 8 e.
For your eyes only - alunperin yksityiskäyttöön tehty video, jossa työntelen tupladildoa vuorotellen pilluun ja peppuun tai molempiin ja lopuksi sormetan itselleni orgasmin. Kesto melkoin 6 min, hinta 6 e.
Sitä itseään - lähikuvaa suihinotosta, miehen pepun nuolemisesta ja panemisesta edestä ja takaa. Kesto 5 min 20 sek, hinta 6 e.

Pissa - Videon alussa päälläni on harmaat pikkarit, joihin lirautan vähän pissaa. Riisun pikkarit ja pissaan loppuun. Hyväilen pissaista pillua, kunnes laukean. Kesto 5 min, hinta 5,50 e.
Aamupissa - Pissaan mitta-astiaan ensin pienen lirauksen, sitten astian täyteen ja loput pissat lattialle. Kaadan astiasta pissan päälleni ja hieron sitä reisille ja pilluun. Kesto 4 min 30 sek, hinta 5 e.
Ruokaan pissaaminen - Tätä toivottiin, joten tein tälläisen :) Näytän ensin kertakäyttölautasella olevia ruokia, lirautan niiden päälle ensin vähän pissaa ja sitten pissaan koko lautasen täyteen. Lopuksi vielä kuvaan lautasta. Kesto noin 3 min, hinta 4 e.

Kaikissa toimintavideoissa on äänet eli pillu litisee ja minä ääntelen :)
2
Myydään k-18 / Kauniin Kaisan pikkarit 🌺💞
« Last post by Kauniskaisa on January 21, 2022, 02:14:21 pm »
Hei ☺️ 20-vuotiaan tytön pikkarit tilaukseen täältä. Tuoksuni on miellyttävä, masturboin pikkarit märäksi aina ennen lähetystä, ja olen luotettava.

Kuvaan videon ostamasi pikkarit jalassa maksusta, ja tarjolla on myös muita lukuisista videoistani 💞

Olen toimittanut lukuisat pikkarit tyytyväisille asiakkaille ja arvosteluni löytyy luotettavien myyjien keskustelusta.

Ota yhteyttä Kik kauniskaisa tai sposti kauniskaisa@protonmail.com ja esittelen pikkari valikoimaa.
3
Myydään k-18 / Myydään pikkuhousuja
« Last post by Hottismilf on January 13, 2022, 12:50:23 pm »
30 vuotias hoitsu myy käytettyjä pikkareita koossa S. Myös muita vaatteita myynnissä toiveittesi ja mahdollisuuksien mukaan. Otathan rohkeasti yhteyttä. 😉
hottismilf91@gmail.com
4
Myydään k-18 / MYYDÄÄN K18
« Last post by Sylviaania on January 11, 2022, 09:07:41 pm »
Myydään alushousuja myös käytettyjä, kuvia, videoita äänillä. Kerro niin toteutan toiveesi. Ota yhteyttä sylviaania@outlook.com
5
Ostetaan k-18 / Kuvia, videoita
« Last post by Foxyrebel on January 11, 2022, 03:08:58 pm »
Moikka, olen 20v hoikka nainen. Olen 160cm ja omistan 80D rinnat. Myyn mitä tahansa videoita ja kuvia itsestäni. Laitathan viestiä, jos olet kiinostunut ja pystyt maksamaan paypalin kautta. Sähköpostilla katariinaalisa@gmail.com 🍑😏
6
Myydään k-18 / Myydään kuvia ja videoita
« Last post by Sonsku on January 04, 2022, 05:06:27 pm »
Hei, olen 23 vuotias tumma hiuksinen nuori nainen. Pituutta 169cm ja rintojen koko C. Minulta saa erilaisia masturbointi videoita sekä myös kuvia. Teen myös videoita toivomuksien pohjalta. Ota yhteyttä soikkuli9@gmail.com :)
7
Myydään k-18 / Kolmekymppisen milffin pikkareita
« Last post by Evellii on December 27, 2021, 03:57:14 pm »
Elikkäs täällä 30v milffi ja myyn anonyymisti alusvaatteita , toiveita saa esittää.
Postituksella anonyymisti.
Myös kuvia myynnissä niin etten ole tunnistettavissa.

Lisää kysymällä.
Sähköposti : evel34233@gmail.com
8
Myydään k-18 / Re: Pikkareita, kuvia ja videoita ja ehkä jotain muuta..;)
« Last post by Piksut12 on December 20, 2021, 08:22:21 am »
Nyt saatavilla etäorjuus, findom suhteet. Otahan rohkeasti yhteyttä;)
9
Myydään k-18 / Pikkuhousuja, stay-uppeja, sukkia...
« Last post by Neiti ginger on December 10, 2021, 06:40:28 pm »
Moikka! Täällä on 20-vuotias urheilullinen naisen alku. Myyn käytettyjä pikkuhousuja, stay-uppeja, sekä sukkia toiveidesi mukaan. Voimme sopia yhdessä kuinka pitkään pidän niitä ylläni ja saat halutessasi useamman kuvan kun pidän pikkuhousuja/sukkia päälläni. 

Ginger.neiti@outlook.com
10
Myydään k-18 / Re: Pikkareita, kuvia ja videoita ja ehkä jotain muuta..;)
« Last post by Piksut12 on November 30, 2021, 06:53:47 pm »
Taas uutta matskua olisi tarjolla:) sekä myös etäorjuus ja rahaorjuus mahdollisuudet on. Ei muutakuin viestiä tulemaan niin sovitaan sitten lisää. piksut12@gmail.com
Pages: [1] 2 3 ... 10