Fetissi aiheinen foorumi. Myydään/ostetaan ilmoituksia luotettavilta kaupankävijöiltä. Käytetyt pikkarit, sukat, kengät ja paljon muuta.


Author Topic: Myydään livenä Oulussa (kaverin kautta pikkareita, yms)  (Read 202 times)

otaselvaa

  • Tulokas
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Olen 21-vuotias nainen Oulusta, jolla olisi rahan, mutta myös aktiviteetin tarvista elämään. Olen terve, timmi, hoikka ja kaunis nuori nainen, joka haluaa olla osana nautinnon tuottamisessa juuri sinulle - olit sitten kuka tahansa. Voin lähettää anonyymejä kuvia ja videoita (vain taivas ja kaulasta ylöspäin on rajana) alushousuissa, sukkahousuissa, sukissa, rintaliiveissä, ihan mitä haluat ja näin samalla todistaen sen, että alusvaatteita on käytetty.

Minulle saa tulla ihan vain myös juttelemaan ja kyselemään elämästäni ja ajatuksistani. Voin olla joko tuhma, tai ihan asiallista keskusteluseuraa. Opiskelen paljon, joten vietän koneen äärellä paljon aikaa. Vastaan siis sähköposteihin niin nopeasti kuin mahdollista. Mietitään yhdessä miten voitaisiin tuottaa sinulle nautintoa! Ja samalla myös minulle.

Toivottavasti otat yhteyttä! Alusvaatteista saa tarjota. Se on sinusta kiinni millaisen hinnan haluan antaa. ;) Sovitaan myös maksutavasta enemmän s-postissa.

pikkareitajamuuta@gmail.com

ps. en ole niin tylsä ja yksinkertainen kuin sähköpostiosoitteeni on.

Share on Facebook Share on Twitter