Forum > Tarinat

Ensimmäinen Live sukkien osto jalasta

(1/1)

Foremanni:
Mulla on siis sukka fetissi ja tykkään haistella hikisiä nilkkasukkia :) Netistä olin pitkään katsellut tyttöjen sukkien myynti ilmotuksia ja vihdoin uskalsin eräälle 20v tytölle laittaa viestiä. Ilmoituksesta päätellen hänellä oli paljon kokemustakin pikkareiden ja sukkien myynnistä.
Tyttö vastasi heti ja sanoin että hänellä on juuri valkoiset nilkkasukat jalassa ja on ratsastamassa eli sukat ovat muhineet ratsastuskengissä ;p Housuissani alkoi heti pullottaa ja sovittiin livetapaaminen samaan iltaan.

Menin sovittuun paikkaan odottamaan ja nuori timmi tyttö tuli paikalle. (Olin itse 22v tällöin)
Tyttö sanoi heti että olin nuorin ostaja joka hänellä oli ollut ja 20e vaihtoi omistajaa :)

Istuttiin puiston penkille vierekkäin ja tyttö laittoi jalat syliini. Olimme sopineet että saan ensin haistella sukkia hänen jalassaan ja sitten otan ne mukaani. Otin Converse kengät poit hänen jalastaan ja aloin haistella. Sukat tuoksuivat aivan mahdottoman hyvälle. College housuissani alkoi heti pullottaa ja tyttö huomasi tämän. Otin sukan toisesta jalasta pois ja haistelin hänen varpaan välejään. Samalla hän alkoi jalalla jossa sukka vielä oli hieroa etumustani ja sanoi... "Jos annat 50e niin voin auttaa sua tämän kanssa" Raha vaihtoi heti omistajaa.

Tyttö alkoi tehdä kädellään mukavaa liikettä pullottavalla kangellani, samalla kun haistelin hänen hikisiä jalkojaan ja sukkiaan. Touhu ei kauaan kestänyt kun purkauduin. Olin koko tapahtumasta niin hämmilläni että tajusin vasta myöhemmin mitä oikeasti oli tapahtunut :D Siis ihan täydellistä ja varmasti jokaisen sukkien haistelijan unelma.

Tästä lähtien olen etsinyt samanlaista tyttöä netistä mutta yhtään livetapaamista en ole sen jäljeen saanut sovittua :( valitettavasti

Eliah:
Kiva kun jaoit tän tarinan! :)

AnnaS:
-itseä aina kiinnostanut tämä fetismi..tai ylipäänsä jalkoihin liittyvät.
harmi kun ei omalla paikkakunnalla tullut vielä yhtään vastaan  :-[

Kauniskaisa:
Täällä kirjoittaa lahdessa asuva nuori ja kaunis nainen. Olen enemmän kuin halukas riisumaan sukkani (tai muutkin vaatteet) sinua varten. Ota yhteyttä kauniskaisa@protonmail.com

Navigation

[0] Message Index

Go to full version