Forum > Tarinat

Sukkafetistin unelma

(1/1)

Mies:
Tulipa yks tarina mieleen parin vuoden takaa ja ajattelin jakaa sen täällä.

Olimme pienellä kaveriporukalla viettämässä festareita turussa, varmaan moni tietääkin tai on käynyt kyseisillä festareilla. Meillä oli yhteinen kämppä varattuna keskustasta johon kävimme heittämässä kaikki tavarat ennen festareille menoa. Kiinnitin heti huomiota kun päästiin kämpille, että porukkamme parilla daamilla oli sukat jalassa, toisella mustat nilkkasukat ja toisella valkoiset tennissukat. Mieli herkistyi heti ja ajattelin, että kun noita pääsis haistelemaan viikonlopun aikana niin ai että 

Ensimmäisenä iltana kävimme katsomassa monia keikkoja, tanssittiin, ryypättiin ja pidettiin hauskaa. Kolme meistä jaksoi vetää aamuyöhön asti, oltiin kaikki aivan pelti kiinni. Jäljellä oli siis vain minä ja nämä kyseiset kaksi daamia, muut olivat jo sammuneet aikaisemmin. Muistan kun kävelimme takas kämpille aamuyöstä ja en pystynyt ajatella mitään muuta kuinka hyvältä heidän sukat tuoksuvat kun ovat muhineet koko festari-illan kengissä.

Kun päästiin kämpille ja otettiin kengät pois en voinut olla tuijottamatta näitä kahden tytön sukkia. Tytöt ilmoittivat lähtevänsä vielä aamujatkoille ja kysyivät minua mukaan, kieltäydyin kun olin niin poikki. Toinen tytöistä kenellä olin valkoiset tennissukat (ei enään niin valkoiset illan jälkeen ), vaihtaa vielä vaatteensa ennen kuin he lähtevät jatkoille. En voi olla huomaamatta, että hän jättää sukat huoneen lattialle. Makaan sängyssä ja taistelen päässäni, että uskallanko käydä hakemassa sukat lattialta ja haistaa niitä, loppujen lopuksi en pysty vastustamaan kiusausta haen sukat, asetan ne naamalleni ja vedän syvään henkeä. Ai että kun tuoksuu hyvältä!!

Hiivin kännipäissäni vielä eteiseen ja nuuhkaisen molempien tyttöjen kenkiä, toinen pari tuoksuu huomattavasti voimakkaammalta, juurikin tämä pari minkä sukat ovat hallussani. Menen takaisin sänkyyn asetan sukat naamalleni, nuuhkin syvään ja käteni alkaa hivuttautua haarojeni väliin. Yhtäkkiä ulko-ovi käy, heitän sukat nopeasti lattialle ja esitän nukkuvaa. Sieltähän tytöt tulivat takaisin ja harmittelivat, että jatkot olikin peruttu poliisien tulon takia.

Vaikka nautiskeluni jäi lyhyeksi ei se minua haitannut, muistelen tätä lämmöllä.


Navigation

[0] Message Index

Go to full version